GRAPHIC DESIGNER​

Motivul pentru care am creat Șoflete.ro a fost pentru a putea schimba fundamental modul în care se construiește în România. Educăm oamenii în  domeniul construcțiilor, eficienței energetice și a sustenabilității. Toată informația pe care o livrăm este tehnică, plină de diagrame și formule. Aici avem nevoie de tine. Căutăm un designer grafic care ne poate ajuta să transmitem informația într-un mod vizual, creativ. 

Te vei alătura colegilor noștri, Vlad și Bianca. Vlad s-a ocupat de tot ce ține de creare de conținut și gestiunea acestuia pe platformele de social media în ultimii 3 ani, de la începutul proiectului Șoflete.ro.

Postul de graphic designer este pentru biroul nostru din Cluj-Napoca.

Long story short, am vrea să vedem că:

1.

Știi care e treaba în Adobe Photoshop și Illustrator.

2.

Ai experiență în graphic design și realizarea de vizualuri. Stăpânești cunoștințe despre culori și compoziție.

3.

Îți dorești să evoluezi constant

4.

BONUS - Experiență în pregătirea documentelor pentru print

5.

BONUS - Experiență în fotografie

Noi putem să

1.

Te ajutăm să te dezvolți în domeniu.

2.

Îți oferim oportunități de creștere pe orizontală în ceea ce privește crearea de conținut.

3.

Îți oferim cunoștințe tehnice ca și tu să poți construi mai bine, mai eficient și mai sustenabil prin toate materialele la care vei lucra și discuțiile din birou la care vei participa. Desigur, acest lucru vine la pachet cu replica de „Da cine ți-a lucrat aici?” când vezi alte construcții.

4.

Îți oferim un mediu de lucru fain, presărat cu glume de șantier.

5.

Organizăm câte un teambuilding sau ieșiri că să povestim și altceva în afară de construcții.

6.

Îți oferim oportunitatea de a avea un program flexibil pentru că, pentru noi este mai important să fii productiv în intervalul orar potrivit ție. În același timp, există mici excepții: este important să participi la intâlnirile zilnice și să respecți deadline-urile pe care le setăm împreună.

Ce trebuie să faci?

Dacă ți-a plăcut ce ai citit până acum și vrei să ne cunoaștem, trimite CV-ul tău împreună cu portofoliul pe [email protected] cu subiectul: „Design grafic”.

Ce urmează?

Dacă aplicația ta ne convinge, te vom contacta pentru un interviu. Dacă mai ai orice alte întrebări, ne poți scrie pe același mail.