editor video

Căutăm un editor video care să ne ajute să schimbăm fundamental modul în care se construiește în România. Șoflete.ro este un proiect care a pornit cu scopul de a oferi tuturor oamenilor educație în domeniul construcțiilor, eficienței energetice și a sustenabilității. Până acum am publicat peste 300 de materiale video și am adunat o comunitate de peste 65.000 de oameni care au același scop, de a construi mai bine.

Te vei alătura colegilor noștri Vlad și Bianca. Vlad s-a ocupat de tot ce ține de creare de conținut și gestiunea acestuia pe platformele de social media în ultimii 3 ani, de la începutul proiectului Șoflete.ro.

Postul de editor video este pentru biroul nostru din Cluj-Napoca.

Long story short, am vrea să vedem că:

1.

Știi care-i treaba cu Premiere Pro (cunoștințe medii), ai experiență în editat materiale video de complexități și lungimi diferite. Desigur, o relație de prietenie cu toate crash-urile din Premiere este apreciată (wink).

2.

Ești pregătit de filmările pe care le avem atât în studio cât și pe teren: cunoști cum funcționează o cameră foto/video, cum să o folosești, cum funcționează o lavalieră și cum să încadrezi corect în funcție de situație.

3.

Te descurci la nivel de începător în Photoshop pentru realizarea de thumbnails. Se mai întâmplă ca în unele materiale să mai avem nevoie de elemente grafice, deci și pentru asta ar ajuta puțin Photoshop skills.

4.

Înțelegi cum funcționează YouTube ca platformă din perspectiva unui utilizator dar și al unui creator de conținut.

5.

Poți vorbi limba engleză la un nivel mediu (B2).

Noi putem să

1.

Te ajutăm să te dezvolți în domeniu.

2.

Îți oferim oportunități de creștere pe orizontală în ceea ce privește crearea de conținut.

3.

Îți oferim cunoștințe tehnice ca și tu să poți construi mai bine, mai eficient și mai sustenabil prin toate materialele pe care le vei editata și discuțiile din birou la care vei participa. Desigur, acest lucru vine la pachet cu replica de „Da cine ți-a lucrat aici?” când vezi alte construcții.

4.

Îți oferim un mediu de lucru fain, presărat cu glume de șantier.

5.

Organizăm câte un teambuilding sau ieșiri că să povestim și altceva în afară de construcții.

6.

Îți oferim oportunitatea de a avea un program flexibil pentru că, pentru noi este mai important să fii productiv în intervalul orar potrivit ție. În același timp, există mici excepții: este important să participi la intâlnirile zilnice și să respecți deadline-urile pe care le setăm împreună.

Ce trebuie să faci?

Dacă ți-a plăcut ce ai citit până acum și vrei să ne cunoaștem, trimite CV-ul tău împreună cu portofoliul pe [email protected] cu subiectul: „Editor video”. 

În plus, te rugăm să ne trimiți și un video cu tine de maxim 1 minut și 31 de secunde și 21 de frame-uri în care ne răspunzi la întrebarea „Ce înseamnă să construiești mai bine?”.

Ce urmează?

Dacă aplicația ta ne convinge, te vom contacta pentru un interviu. Dacă mai ai orice alte întrebări, ne poți scrie pe același mail.