Echipa din camerei.
Play Video

Marius Șoflete

Inginer vorbitor

Sunt Marius Șoflete, inginer constructor și proiectant specializat de case pasive și cofondatorul biroului de proiectare Inginerie Creativă. Toată experiența de proiectare și execuție acumulată am transpus-o în cursuri aplicate pe care le susțin acum în parteneriat cu Ordinului Arhitecților din România și cu Institutul de Cercetare în Construcții din București. Sunt și dulgher de ocazie când mai ajung pe un șantier și mi se face dor să pun mâna pe material. Acum, tot ceea ce cunosc transmit prin materiale video care sper să te poată ajuta să construiești  mai bine.

Darius Bogdan

The Mastermind

L-am cunoscut pe Marius când eram student. M-a fascinat inovația pe care el o aduce în domeniul construcțiilor: case pasive, construcții pe CLT, etc. 

Am ales să lucrez cu Marius din dorința de „a fura meserie” de la el, dar pe parcursul colaborării, mi-am dat seama că lucrând la proiectul Șoflete.ro, este modul meu de a salva lumea!

Poză Vlad

Vlad Florea

Chief Content Creator

Eu sunt cel care este în spatele camerei pe durata filmărilor. Mă ocup cu editarea materialelor și elementele grafice pe care le folosim în materialele video. Gestionez toată comunicarea care se face pe Șoflete.ro și extrag cele mai amuzante momente din materialele video care sunt apoi distribuite pe Facebook sau către membrii noștri de pe YouTube. Sunt în echipă aproape de la început. Pe Marius l-am cunoscut când a venit la un curs de-al meu la facultate și  ne-a prezentat viziunea lui de a schimba lumea. Am rezonat cu ea și iată-mă aici.

Cristina Tarțău

Multimedia Content Creator

Sunt arhitect schemuțolog, amatoare de sporturi extreme: dezbat cu un inginer (Marius) culori, paginații și grosimi de linie. Prin mâna mea trec schemuțele și imaginile care fac ingineria mai ușor de înțeles.

Cristina Mihei

Comunity Manager

Cristina este cea care vă răspunde tuturor celor care ne scrieți mesaje pe mail. Ne ajută cu planificarea calendarului și gestionarea evenimentelor la care participăm. Fără ajutorul ei, am avea un haos la noi în birou. 

Bianca Drăghici

Ucenic în editare video

Bianca este noul membru al echipei Șoflete.ro. Ea va fi cea care vă va pregăti postările care sunt pe Facebook și va fi ajutorul lui Vlad la materialele video care sunt postate. 

Ultima postare de pe blog

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.