Echipa din spatele, fața camerei.
Play Video
Portret biroun patrat

Marius Șoflete

Inginer vorbitor

Sunt Marius Șoflete, inginer constructor și proiectant specializat de case pasive și cofondatorul biroului de proiectare Inginerie Creativă. Toată experiența de proiectare și execuție acumulată am transpus-o în cursuri aplicate pe care le susțin acum în parteneriat cu Ordinului Arhitecților din România și cu Institutul de Cercetare în Construcții din București. Sunt și dulgher de ocazie când mai ajung pe un șantier și mi se face dor să pun mâna pe material. Acum, tot ceea ce cunosc transmit prin materiale video care sper să te poată ajuta să construiești  mai bine.

WhatsApp Image 2020-02-23 at 12.09.21 PM

Darius Bogdan

The Mastermind

L-am cunoscut pe Marius când eram student. M-a fascinat inovația pe care el o aduce în domeniul construcțiilor: case pasive, construcții pe CLT, etc. 

Am ales să lucrez cu Marius din dorința de „a fura meserie” de la el, dar pe parcursul colaborării, mi-am dat seama că lucrând la proiectul Șoflete.ro, este modul meu de a salva lumea!

Poză Vlad

Vlad Florea

Chief Content Creator

Eu sunt omul care îl filmează pe Marius și cel care îi taie bâlbele. L-am cunoscut când a venit la un curs de-al meu la facultate și  ne-a prezentat viziunea lui de a schimba lumea. Am rezonat cu ea și iată-mă aici.

Poză Cristina

Cristina Strîmbu

Comunity Manager and Social Media Expert

Îmi place să spun că sunt „comunicator de idei”. Eu sunt cea care ascultă ideile lui Marius și le transformă în textele pe care voi le citiți pe rețelele de socializare. 

poza cris

Cristina Tarțău

Multimedia Graphic Designer

Sunt arhitect schemuțolog, amatoare de sporturi extreme: dezbat cu un inginer (Marius) culori, paginații și grosimi de linie. Prin mâna mea trec schemuțele și imaginile care fac ingineria mai ușor de înțeles.

Ultima postare de pe blog

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.