CARIERE

Suntem mereu în căutare de membrii noi în echipa noastră. Ne-am propus să schimbăm fundamental modul în care se construiește în România și nu putem face asta singuri. Mai jos găsești o listă cu toate pozițiile libere pe care le avem disponibile. Dacă totuși n-ai găsit job-ul pe care îl căutai, dar ți-ar plăcea să păstrăm legătura pe viitor, ne poți urmări pe rețelele noastre de socializare unde vom anunța orice facem nou. 

editor video

Căutăm un editor video care să ne ajute să ducem toate informațiile despre a construi mai bine la cât mai mulți oameni, în format video. Șoflete.ro este un proiect care a pornit cu scopul de a oferi tuturor oamenilor educație în domeniul construcțiilor, eficienței energetice și a sustenabilității. Până acum am publicat peste 300 de materiale video și am adunat o comunitate de peste 65.000 de oameni care au același scop, de a construi mai bine.

GRAPHIC DESIGNER​

Motivul pentru care am creat Șoflete.ro a fost pentru a putea schimba fundamental modul în care se construiește în România. Educăm oamenii în  domeniul construcțiilor, eficienței energetice și a sustenabilității. Toată informația pe care o livrăm este tehnică, plină de diagrame și formule. Aici avem nevoie de tine. Căutăm un designer grafic care ne poate ajuta să transmitem informația într-un mod vizual, creativ.