Am lansat CURS de PROIECTARE nZEB – academianzeb.ro

Prin cursul de PROIECTARE nZEB, pe care îl lansez oficial astăzi, calc puternic accelerația nZEBistă și vă anunț că acesta este primul curs oficial din seria dedicată colegilor de breaslă din proiectare pe care îl fac. Dacă stăpânești proiectarea nZEB, cu +20% de efort vei ști să proiectezi și case pasive!

Așa că, de aici încolo, vei avea niște pași mici de făcut pentru a stăpâni și proiectarea de casă pasivă. Acest curs se adresează vouă – arhitecților, auditorilor energetici și inginerilor proiectanți. L-am conceput în mod voit să fie mai ușor de înțeles și de aplicat în proiectarea voastră de zi cu zi.

Vorbesc nu doar din cărți și teorie, ci și din experiența mea individuală – cea de proiectant specializat de case pasive și cea de șantierist și om hands on pe proiecte. La nivel de birou – în Inginerie Creativă am avut inspirația să ne urcăm pe acest val al clădirilor eficiente energetic când era doar o nișă și uite că prezentul ne confirmă că am ales bine – nZEB a devenit obligatoriu și în România, iar din ce în ce mai mulți beneficiari își doresc case pasive, faine și independente energetic.

Toate detaliile despre curs sunt în videoclipul de mai jos și în site-ul de prezentare, pe care vi-l las în comentarii. Cursul de proiectare nZEB va fi doar una din multiplele acțiuni care aparțin campaniei de conștientizare pe care o lansez – Împreună construim mai bine, adresată tuturor pilonilor din construcții: beneficiari – proiectanți – executanți și meșteri.

În cadrul campaniei, îmi voi pune la bătaie tot know-how-ul și experiența acumulată în sectorul construcțiilor sustenabile într-o serie de acțiuni: conținut pe YouTube, Facebook, Instagram și LinkedIn; cursuri dedicate; webinarii; evenimente fizice de interacțiune și vedem ce inspirație mai găsim. În încheiere, doresc să mai spun un lucru – aceia dintre voi care aleg să învețe proiectarea în nZEB și casă pasivă nu o veți face doar pentru beneficiari și pentru mediul înconjurător, ci în egală măsură și pentru voi!

Ca antreprenor, știu ce înseamnă să fii GAME CHANGER și ce îți poate aduce plus valoare în business-ul pe care îl ai. Și la nivel de know-how tehnic, dar și la nivel antreprenorial, acest curs a fost gândit să-ți îmbunătățească MASIV relația cu beneficiarii, cu echipele de execuție, chiar și cu structuriștii și inginerii în general.

Este un curs gândit pe nevoile tale, care să te ajute și să-ți crească valoarea – ca profesionist sau ca antreprenor – în această piață extrem de competitivă.

Vorbim mai multe despre aspectul business în curând.

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.