HIDROIZOLAȚIE poliuretanică lichidă pentru REPARAT TERASA VECHE. Tur stand ISOMAT BAU MESSE 2023

Când a făcut lumea, Creatorul nostru ne-a oferit, pentru întreținerea formei de viață, apa. Când a ajuns la ingineri, arhitecți și la meșteri, Creatorul le-a oferit apa pentru a le face munca mai dificilă :).

Sunt mulți, extrem de mulți oameni cărora le intră apa în casă. Probabil și tu ai avut problema asta. Tocmai de aceea primesc des rugăminți să ofer soluții la acoperișuri existente, mai ales cele de tip terasă, noi sau vechi. Astăzi vorbim despre apa din tavan :), adică despre cum poți repara acoperișurile vechi de tip terasă, o problemă din nefericire extrem de comună, cum spuneam mai sus.

Deci da, acest video este despre hidroizolații. La Bau Messe 2023 am găsit o soluție foarte bună pentru intervenții pe acoperișuri plate vechi: o membrană lichidă poliuretanică ce poate fi aplicată extrem de ușor pe hidroizolațiile bituminoase vechi. Se aplică la rece, cu trafaletul, în 2-3 straturi, sau cu pistolul cu aer, cam la fel de ușor cum se dă orice vopsea, așa că nu ai nevoie de flacără deschisă sau alte aparate de lipit, este super elastică și rezistentă mecanic după ce se întărește și, mai ales, ține la soarele puternic și la ultraviolete. Elasticitatea și flexibilitatea acestui material vin în ajutor când vorbim despre diferențele de temperatură la care sunt expuse acoperișurile.

Când e ger, membrana se contractă fără să crape, iar când e caniculă, ea se dilată fără să existe riscul de distrugere. În ambele situații, ea își menține proprietățile de protecție împotriva apei.

Am descoperit în periplul meu la BAU Messe Munchen 2023 foarte multe soluții practice și interesante din fascinanta lume a hidroizolațiilor, pe care le-am și documentat, de altfel, la standul celor de la ISOMAT, ce au produse disponibile și în România: https://www.isomat.ro/locatii-magazine/. Vizionare plăcută și spor la reparat acoperișul!

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.