Review Telemetru cu laser – Bosch Professional GLM 50-27 CG + GIVEAWAY

Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos în care să adaugi „vreautelemetru” și nu uita să ne spui și ce ai vrea să măsori cu el. Extragerea o vom face în următorul material video.

Inspector Șoflete începe să aibă o colecție destul de mare de instrumente de măsurare. Astăzi discutăm despre telemetrul cu laser de la Bosch, GLM 50-27 CG PROFESSIONAL pe care l-am folosit în episodul anterior pentru a măsura și a verifica cotele de pe planșă față de cele din șantier. Tehnlogia evolueaza constant și mi se pare important să se reflecte asta și în uneltele pe care le folosim. Într-adevăr, nu unealta face meseriașul, ci invers dar pot confirma că uneori este bună o „mână de ajutor digitală”.

#BoschProfessional #BoschMeasuringTools #glm50-27cg

Toată seria „Inspector Șoflete” o găsiți aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxG388qIdpi9vcz4xVdCYbuUui_rWr57F

Acest material video a fost realizat împreună cu cei de Bosch Professional, care ne susțin în activitatea noastră de educare și formare în domeniul construcțiilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre sculele profesionale de la Bosch, atunci intră pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/BoschProfessionalRO

Iar dacă vrei să vezi mai multe tutoriale despre cum se folosesc corect sculele de la Bosch Professional, atunci intră pe canalul lor de YouTube: https://www.youtube.com/user/BoschProfessionalRO

Telemetrul digital Bosch Professional GLM 50-27 CG, aici: https://www.bosch-professional.com/ro/ro/products/glm-50-27-cg-0601072U00

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.