Am nevoie de INGINERI în INGINERIE CREATIVĂ! Haide în echipa noastră.

[email protected] #angajari #recrutari #ingineri Inginerie Creativă e un birou de proiectare de structuri de rezistență pentru clădiri și case pasive. Scopul nostru este să înțelegem și să abordăm clădirile într-un mod holistic din punct de vedere tehnic. Căutăm cele mai bune soluții constructive, pentru a face clădiri performante energetic și cu impact redus asupra mediului. Alături de proiectarea structurilor de rezistență, ne-am specializat în detaliere tehnică integrată și calcul și conformare energetică după cel mai înalt standard de performanță energetică recunoscut la nivel internațional – Standardul de CASĂ PASIVĂ.

Căutăm un inginer responsabil, creativ și curios să învețe lucruri noi, care să facă parte din echipa Inginerie Creativă din București, pe postul de Inginer Proiectant de structuri de rezistență pentru clădiri civile și industriale.

Așteptări și responsabilități: Calcul structural pentru dimensionarea structurilor din beton armat, lemn, metal și zidărie Identificare / Propunere de soluții adaptate contextului diferitelor proiecte și diferitelor situații apărute Întocmirea documentației desenate – planuri și detalii de execuție Întocmirea documentației scrise – memorii, caiete de sarcini, liste de cantități Colaborare strânsa cu specialitățile conexe (arhitectură, instalații, conformare energetică) și obținerea informațiilor necesare de la acestea pentru realizarea proiectelor Colaborare cu specialitățile conexe – import/export modele 3D, lucrul cu fișiere IFC Verificarea corectitudinii implementării detaliilor proiectate și predate pe șantier Stabilirea/setarea termenelor de predare a proiectelor Gestionarea unui proiect și coordonarea colegilor din echipă, implicați în proiect

Cerințe: Absolvent licențiat al Facultății de Construcții Civile Experiență în proiectarea structurilor de rezistență pentru clădiri de minim 3 ani Nemetschek Allplan – avansat modul de inginerie Program de calcul pentru structuri : Etabs/SAP2000, Dlubal RSTAB și RFEM – nivel mediu Cunoașterea normativelor din construcții Cadwork – mediu Autocad – mediu MS Office – Word + Excel – mediu Limba Engleză – mediu

Ce o să îți placă ție la echipa noastră?

Mediu de lucru plăcut, cu oameni faini, în care geeks are more than welcomed și cu care poți face echipă bună. Muncă nu doar de birou, dar și implicare directă în vizitele pe șantiere pentru a vedea puse în operă materiale și tehnologii noi/inovative. E util sa ai simțul umorului ridicat, în special umor de șantier, avantajos atât pe șantier cât și în birou. Nu în ultimul rând, vei avea acces la know-how-ul unic Inginerie Creativă, acumulat în ani de zile de proiecte unice și provocatoare. Poți vedea aici mai multe dintre proiectele și munca noastră în acest material video: Salutare! Suntem Inginerie Creativa.

Dacă te regăsești în cele de mai sus, așteptăm CV-ul tău și o scurtă descriere în care să ne spui de ce ți-ar plăcea să lucrezi cu noi, până la data de 22.11.2021 la adresa de e-mail [email protected].

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.