Cum apare MUCEGAIUL în casa ta și cum îl găsești?

Inspector Șoflete revine cu un nou episod! Am trecut prin multe șantiere și consultanțe și mi-am dat seama că o mare parte din problemele pe care clădirile le au este MUCEGAIUL. Nu pare așa de înfricoșător, dar este ca un ninja. Nu știi când apare și începe să „lucreze” iar când îl vezi, este deja mult prea tărziu. Cel mai important, în astfel de situații, este să ai o casă care să nu lase acest inamic să intre si să facă ravagii, iar în cazul în care totuși o face, este bine să ai la îndemână un dispozitiv care să îl găsească.

Vorbim în materialul de astăzi despre cum se formează mucegaiul, cum facem stratificațiile și detaliile astfel încât să nu avem astfel de probleme și cum vedem probabilitatea de a se forma mucegai, desigur, folosind instrumentele de la Testo! Nu uitați, nu trebuie să credeți ce se spune, ci testați pe bune!

Link către produsele de la Testo despre ceare am vorbit: https://www.testo.com/ro-RO/sondele-inteligente-testo-set-detectarea-mucegaiului/p/0563-0005-10

Odată ce aveți kit-ul, este nevoie și de aplicație pe care o găsiți aici: https://www.testo.com/ro-RO/testo-smart-app/p/0501-5001

Vă las mai jos și o listă de materiale utile de vizionat dacă vă interesează subiectul:

La vânătoare de punți termice prin Cluj de Halloween!: https://youtu.be/XSCP9HBirz8

La vânătoare de punți termice într-o Casă Pasivă Plus Certificată!: https://youtu.be/ZmzFA8sLR1Q

Cum se construiește corect acoperișul? Detalii, detalii, detalii.: https://youtu.be/8wcRk9DICA4

Playlist de cursuri: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxG388qIdpi9mN0WThv5LxwJtyJ4wq1KU

Playlist despre ventilații: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxG388qIdpi9EuUzKgHUND00_0xzDd4uQ

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.