5 avantaje și 5 riscuri ale construirii unei case din lemn!

Am realizat multe materiale pe tema caselor din lemn și urmărind comentariile, am mai făcut o sinteză cu o serie de informații care răspuns mai multor întrebări, care să vină în completarea celor spuse deja în restul materialelor video.

Da, se știe despre Șoflete că îi place lemnul. Ii mai plac șuruburile și mai ales fizica, dar totodată șoflete este inginer și foarte pragmatic și a văzut multe #buleliînconstrucții mai ales la case din lemn, motiv pentru care acest material video este organizat sub forma de 5 avantaje și 5 dezavantaje / riscuri în a construi cu lemn, în care poți vedea și cele bune și cele rele dacă vrei să îți faci o casă din lemn.

Dacă îți place acest gen de abordare, atunci lasă un comentariu cu DESPRE ….urmat de subiectul pe care il vrei tratat cu 5 avantaje și dezavantaje.

Aici am mai vorbit despre casele pe structură din lemn: Interviu cu doamna Carmen Sprânceană – proprietara unei case pasive plus realizată pe structură din timberframe: https://youtu.be/d4PENJRKx4E

Cum se realizează fundația unei case: https://youtu.be/yKmS-xSW8VI Desing and build – case făcute în fabrici ca mașinile – https://youtu.be/b0XiE4MGH30

|| CURS || #6 – Proiectarea caselor pe timberframe – https://youtu.be/jpOLvuthQuc

Cum să nu îți zboare casa la tornadă: https://youtu.be/bHzBiH0pHRs

Despre conectorii folosiți în construcțiile din lemn: https://youtu.be/XqHwXMFtR2U

Tur de fabrică case pe timberframe: https://youtu.be/MZNAQmfy5vg

Documentarea fluxului de prefabricare a unei case și cadrele de șantier cu montarea unei case prefabricate au fost realizate la Dimmer – case din lemn, cea mai mare fabrică de case prefabricate pe structură de tip timberframe din țară. Ii puteți găsi pe https://www.mydimmerhome.com/

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.