GIVEAWAY – Ionizator cu plasmă rece de la Moș Șoflete alături de Cristian Presură

Ultimul, dar nu cel din urmă cadou, este un cub, forma ideală pentru împachetat. Dar nu este orice cub, ci un Jonix CUBE, ionizator cu plasmă rece.

Tehnologia din el sună complicat, dar de fapt noi vedem acest proces destul de des vara când fulgeră. Pentru a explica știința din spatele acestui aparat, am apelat la Cristian Presură, renumitul fizician și un om cu care mie personal îmi place foarte mult să stau la povești.

Jonix CUBE https://sistema.com.ro/ro/produse/purificarea-aerului/ionizator-cube-alb/ Blog Jonix Air: https://blog.jonixair.com/en/the-test-from-the-university-of-padua-ntp-technology-breaks-down-coronavirus/

Universitatea din Padova: https://www.unipd.it/en/

Poți câștiga în cadrul campaniei de GIVEAWAY-uri – cadouri de la #MOSSOFLETE acest ionizator cu plasmă rece oferit de partenerii noștri de la Sistema, cu sprijunul cărora am făcut acest material video. Campania #MOSSOFLETE se desfășoară online, în perioada 14 – 19 decembrie, participarea este gratuită și poți câștiga dacă: Te abonezi la canal, apăsând butonul roșu de ‘’abonare’’ / ‘’subscribe’’ Dai like acestui material video În comentariu să adaugi neapărat #MOSSOFLETE pentru a ne ajuta să filtrăm mesajele și să putem extrage câștigătorii. Alegerea câștigătorilor se va face prin rularea aplicației online ttps://commentpicker.com/ care va alege aleatoriu un comentariu din acest material video. Condiția de a fi câștigător după extragerea aleatorie este de a fi abonat la canal! Expedierea produsului este gratuită și o vom face noi

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.