GIVEAWAY – Set pentru detectarea riscului de mucegai într-o casă de la Moș Șoflete

Apariția mucegaiului și a altor ciuperci una dintre cele mai mari probleme ale locuirii moderne și are un impact direct în calitatea vieții. Formarea lui e accelerată de suprafețele foarte reci ale pereților date de punțile termice ale anvelopei, sau de termoizolarea insuficientă ori termoizolarea proastă, suprafețe pe care se formează condens și care au o umiditate ridicată pentru mult timp. Momentul în care petele de mucegai sunt vizibile, e deja prea târziu, pentru că ciupercile s-au instalat de mai mult timp.

Pe lângă pericolul asupra sănătății noastre, umiditatea ridicată pe suprafața pereților interiori duce de multe ori la degradarea finisajelor și la probleme de durabilitate a construcției. Și vine întrebarea: cum îți poți da seama când îți cumperi o casă nouă sau te muți într-un apartament sau un spațiu nou dacă sunt zone în care există risc de formare de mucegai, fără a face o termoscanare completă sau alte măsurători complicate, făcute de specialiști?

Am găsit un kit de buzunar cu instrumente accesibile și ușor de folosit de absolut oricine, pentru care nu ai nevoie de studii complexe, este foarte ușor de folosit și mai ales este accesibil – pentru că este sub 200 de euro.

Poți identifica foarte ușor riscul de apariție a mucegaiului pe suprafața interioară a unei construcții cu cele 2 instrumente din acest kit: https://www.testo.com/ro-RO/sondele-inteligente-testo-set-detectarea-mucegaiului/p/0563-0005-10 testo 605i – Termohigrometru operat prin smartphone – sondă care măsoară temperatura și umiditatea aerului ambiant testo 805i – Termometru infraroșu cu Bluetooth și aplicație pentru mobil care măsoară fără contact temperatura și umiditatea suprafețelor

Ambele instrumente se conectează la telefon prin Bluetooth iar cu ajutorul aplicației gratuite testo Smart Probes, ce poate fi descărcată din Google Play și AppStore – și a camerei video a smartphone-ului poți vedea foarte ușor zonele în care există riscuri mari de formare a mucegaiului pe suprafața spre care este orientată raza laser a termometrului testo 805i.

E un set despre care zic eu că nu ar trebui să lipsească din mâinile oricărei persoane implicate în realizarea, amenajarea sau achiziția unei construcții și mai ales poate fi un cadou foarte bun pentru oricine e interesat de a își găsi un spațiu de locuit mai bun și mai sigur.

Poți câștiga în cadrul campaniei de GIVEAWAY-uri – cadouri de la #MOSSOFLETE un kit de identificare a riscului de mucegai oferit de partenerii noștri de la Testo – www.testo.ro alăuri de care am început o colaborare foarte bună pe instrumentarea și testarea diverselor lucruri în construcții. Campania #MOSSOFLETE se desfășoară online, în perioada 14 – 19 decembrie, participarea este gratuită și poți câștiga dacă:

Te abonezi la canal, apăsând butonul roșu de ‘’abonare’’ / ‘’subscribe’’

Dai like acestui material video

Lași un comentariu în secțiunea de comentarii în care să ne spui la câte case ai măsura riscul de formare al mucegaiului în construcție dacă ai câștiga acest kit. În comentariu să adaugi neapărat #MOSSOFLETE pentru a ne ajuta să filtrăm mesajele și să putem extrage câștigătorii.

Alegerea câștigătorilor se va face prin rularea aplicației online ttps://commentpicker.com/ care va alege aleatoriu un comentariu din acest material video.

Condiția de a fi câștigător după extragerea aleatorie este de a fi abonat la canal! Expedierea produsului este gratuită și o vom face noi

Materialele realizate în acest an alături de testo românia sunt: La vânătoare de punți termice prin Cluj de Halloween! – https://youtu.be/XSCP9HBirz8 La vânătoare de punți termice într-o casă pasivă – https://youtu.be/ZmzFA8sLR1Q Inspector Șoflete testează un sistem de ventilație descentralizat – https://youtu.be/ix7C5YFTHDc

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.