Marius

Câștigă o șurubelniță electrică de la Moș Șoflete!

#GIVEAWAY #MOSSOFLETE #BOSCHPROFESSIONAL

Continuăm campania de GIVEAWAY-uri – cadouri de la #mossoflete în care în fiecare zi din săptămâna 14-19 decembrie 2020 vei primi în fiecare zi câte un material video cu un cadou de la partenerii cu care am colaborat în acest an. Participarea este gratuită și poți câștiga dacă: Te abonezi la canal, apăsând butonul roșu de ‘’abonare’’ / ‘’subscribe’’ Dai like acestui material video Lași un comentariu în secțiunea de comentarii în care să ne spui cu ce ți-ar fi ție util acest senzor de C02 și cum crezi că te poate ajuta să locuiești mai bine. În comentariu să adaugi neapărat #MOSSOFLETE pentru a ne ajuta să filtrăm mesajele și să putem extrage câștigătorii Alegerea câștigătorilor se va face prin rularea aplicației online https://commentpicker.com/ care va alege aleatoriu un comentariu din acest material video. Expedierea produsului este gratuită și o vom face noi.

Se știe despre Șoflete că îi plac șuruburile și ar putea să îți vorbească ore întregi despre ele. Se mai știe de asemenea că în orice casă ai întotdeauna de șurubărit ceva – fie că montezi mobila, meșterești sau bricolezi, repari diverse lucruri prin casă, sau faci tâmplărie, mecanică fină, electronică ori montezi instalații diverse, ai acum de la #MOSSOFLETE și de la BOSCH PROFESSIONAL un cadou care să te ajute: o șurubelniță electrică cu acumulator! Are doar 310 grame, un diametru de 40mm și o lungime de 190mm, se încarcă cu un cablu USB ca orice telefon, are cuplu cuprins între 2,5 și 5 Nm și poți înfileta cu ea șuruburi de până la 5x50mm. Mai multe detalii despre această șurubelniță electrică cu acumulator Bosch GO Professional pe care o poți câștiga găsești aici: https://www.bosch-professional.com/ro/ro/products/bosch-go-06019H2101 Bosch Professional România s-a alăturat campaniei noastre de educare și informare în construcții și am mai realizat alături de ei acest material video: Cum și de ce se armează betonul https://youtu.be/MQ8tvmi_rKE în care am vorbit de asemenea și de noul polizor unghiular din gata Bosch BITURBO.

Despre șuruburi îl mai poți auzi pe #soflete vorbind aici: Știi ce îmi place mie la inginerie?: https://www.youtube.com/watch?v=XqHwXMFtR2Uâ

Iar am rupt ceva!: https://youtu.be/Sl3hIjcUs00.

Aici primul GIVEAWAY din campania de Crăciun 2020: https://youtu.be/oQlHbdeGx5I

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.