GIVEAWAY – Câștigă un senzor de CO2 de la Moș Șoflete!

Am început campania de GIVEAWAY-uri – cadouri de la #mossoflete în care în fiecare zi din săptămâna 14-19 decembrie 2020 vei primi în fiecare zi câte un material video cu un cadou de la partenerii cu care am colaborat în acest an.

Participarea este gratuită și poți câștiga dacă: – Te abonezi la canal, apăsând butonul roșu de ‘’abonare’’ / ‘’subscribe’’ – Dai like acestui material video – Lași un comentariu în secțiunea de comentarii în care să ne spui cu ce ți-ar fi ție util acest senzor de C02 și cum crezi că te poate ajuta să locuiești mai bine. În comentariu să adaugi neapărat #MOSSOFLETE pentru a ne ajuta să filtrăm mesajele și să putem extrage câștigătorii – Alegerea câștigătorilor se va face prin rularea aplicației online https://commentpicker.com/ care va alege aleatoriu un comentariu din acest material video – Expedierea produsului este gratuită și o vom face noi Acum îți fac cadou un senzor de măsurat concentrația de CO2 și temperatura aerului interior, de la partenerii noștri de la NOVING AIR, și îl poți vedea în detaliu aici: https://ventilatie-recuperare.ro/produs/senzor-dioxid-de-carbon-co2-renson/

Tot în materialul video vei regăsi și o serie de informații utile despre ce înseamnă concentrația de CO2 din casă, cum ne afectează calitatea vieții și ce ar trebui să faci pentru a menține această concentrație într-un nivel acceptabil. Alături de NOVING AIR – https://ventilatie-recuperare.ro/ am realizat mai multe materiale video, pe tema ventilării, și îți las aici un între playlist cu toate materialele video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxG388qIdpi9EuUzKgHUND00_0xzDd4uQ Spor și să fie cu folos!

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.