Cel mai mare șantier de CLT din România – SMARTWARE. Teaser

In cifre aș putea descrie noua clădire de birouri de la SMARTWARE Oradea realizată integral din CLT așa: 890 m3 de CLT în 819 panouri cu o suprafață totală de CLT aparent de peste 7200m2, 4 zile de producție în fabrică și 44 zile de montaj a structurii, peste 60.001 de șuruburi. Dar ce e greu de descris în cifre este experiența șantierului și a echipei cu care am lucrat, pentru că pur și simplu zici că erau din altă lume. A fost un șantier intens, cu un ritm alert, spartan chiar, dar pe lângă sudoare și lucru la foc continuu, am regăsit în toti cei cu care am lucrat pasiune, dedicare și mai ales entuziasm.

Jos pălăria pentru întreaga echipă de dulgheri de la General Pro Construct (https://www.facebook.com/General-Pro-Construct), cu niște băieți unul și unul, super pregătiți, tot respectul pentru Bejona Construct din Oradea – antreprenorul general care a fost atent și implicat la toate detaliile complexe specifice standardului de casă pasivă în care am proiectat clădirea și mulțumiri celor de la Kontil Hidroizolații, de la care am învățat multe.

Arhitectura realizată de VERTICAL STUDIO ORADEA: arh Mădălină Mihălceanu arh. Gabriel Chișș-Bulea, Florin Nan-Moisa https://www.facebook.com/Vertical-Studio-101637961829242 https://www.instagram.com/verticalstudioarchitecture

Proiect de structură și conformare energetică realizat în Inginerie Creativă – www.ingineriecreativă.ro, alături de colegii mei de proiectare Timu Octavian și Cătălin Caraza.

Proiectare instalații: Terax SRL Cluj Napoca.

Smartware Oradea este o companie autohtonă de IT ce dezvoltă și promovează aplicații software proprii, care au peste 3 milioane de utilizatori, de pe toate continentele. Compania are peste 10 ani de existență, și se află într-o continuă creștere, din toate punctele de vedere, iar în 2019 am proiectat și ne-am implicat în execuția unei noi clădiri de birouri, pentru 250 de oameni, realizată integral din CLT. www.smartware.ro

Despre proiectul de la SMARTWARE am mai vorbit aici: SmartWare – clădire de birouri pe CLT – ep#1 – https://youtu.be/zuc9bUgfoqo

SmartWare – structura ca un joc de puzzle – ep#2 – https://youtu.be/9O6prOYQGB4

SmartWare – prima săptămână de șantier CLT – ep#3 – https://youtu.be/WbeyFHdFve8

SmartWare – plimbare pe șantier la jumătatea montajului de CLT – ep #4 – https://youtu.be/ix-wx8ezGYM

Tot aici l-am cunoscut și pe Nea Mircea – https://youtu.be/3LyhSW5rSUw

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.