Ventilații la bloc – sistem semicentralizat – Unboxing and review

Am vorbit destul de mult despre principii de ventilare și prin materialele video făcute până acum am încercat să găsesc soluții pentru toată plaja de situații specifice sau particulare. Sunt cazuri în care nu îți poți monta un sistem centralizat de ventilație – deși ți-ai dori, dar ar fi prea mare bătaie de cap cu tubulaturile, scafe, desing interior sau stai la bloc și nu poți monta mai multe sisteme descentralizate pentru că ciuruiești fațadele ori sunt diverse alte complicații. Uite o altă soluție – la mijloc 🙂 – sistem de ventilație semicentralizae – de care nu am vorbit până acum, foarte util în apartamentele de bloc unde oricum în baie ai nevoie de ventilație naturală sau mecanizată – dacă nu ai fereastră. Un astfel de sistem îți extrage aerul din baie și aduce aer proaspăt pe care ți-l poate distribui în alte 2 direcții / încăperi, și bineînțeles recuperează căldura aerului scos, filtrează aerul de praf, polen și alte particule, are fonoizolații incluse, ocupă spațiu puțin iar traseul tubulaturilor este minimal. Am făcut acest video alături de cei de la Inventer – o firmă nouă, proaspăt intrată pe piața din România, ce oferă soluții de ventilare descentralizată și semicentralizată și am făcut o primă recenzie de sistem de ventilație ce a funcționat 4 luni + am scos unul nou din cutie (fără să il stric, desigur :))

Ii poți găsi pe https://inventer.ro, le poți scrie pe mail la [email protected] sau [email protected], și îi poți contacta la 0739886771 / 0736648600 Am discutat episodul trecut și de sistemul descentralizat de ventilație: https://youtu.be/E6JLrG-PpkY Despre sistemele centralizate – am vorbit aici: https://youtu.be/o62UWdW6MO4

Dacă ești producător de materiale, produse și sisteme utilizate în construcții, crezi în proprietățile tehnice, pe care le poți justifica cu fișe tehnice și certificări date de institute independente de certificare și vrei o părere sinceră de-a mea, scrie-mi cu încredere pe [email protected].

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine. 

Ce-ai vrea să îmi spui?

Eu personal sunt implicat în foarte multe proiecte: șantiere, deplasări, cursuri, proiectare și blog. Din acest motiv s-ar putea ca răspunsul meu să ajungă mai greu la tine.